Diner in vier bedrijven

Vrijdag 23 november vindt de eerste versie van het ‘special event’ van Stichting Cubus plaats, exclsuief voor leden en hun partners: Cubus uit de Kunst. Diner in vier bedrijven.
Cubus uit de Kunst vindt plaats in DePetrus in Vught. In een innovatieve setting, tussen de boeken van de bibliotheek die op de voormalige kerkvloer is gevestigd, gaan we dynamisch dineren. In vier bedrijven dompelt Cubus de aanwezigen op spectaculaire en verrassende wijze onder in het verhaal van kunst, cultuur en business. En de bijdrage die Cubus daaraan levert. Hoe Stichting Cubus jonge talenten uit de regio ondersteunt, want zij zijn immers onze toekomst. Het diner wordt verzorgd door restaurant De Heer Kocken.
Interesse om lid te worden? Meer info op te vragen via info@stichtingcubus.nl

 

Verschillende memberships

Weet u dat u op verschillende manieren lid kan worden bij Cubus? U heeft de keuze uit een full arrangement voor 8 of voor 10 personen of wellicht past een shared membership beter bij u? De ingrediënten van een lidmaatschap zijn een gala-avond in het voorjaar, een culturele reis in het voorjaar, een special event in het najaar en een eindejaarsbijeenkomst in het Noordbrabants Museum. Meer informatie kunt u opvragen via info@stichtingcubus.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *