[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

CubusNL – Op Volle Toeren

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center” color=”#3c0256″ thickness=”3″ width=”200″][vc_empty_space][vc_column_text]

Programma-info special event Cubus

 

CubusNL – Op Volle Toeren – for members only

Het special event van Cubus vindt plaats op vrijdag 8 november om 18.30 uur in Classic Park in Boxtel. Deze avond toeren we door verschillende werelden, waarbij cultuur van Nederlandse bodem centraal staat. Plaats van handeling: Classic Park in Boxtel.

Te midden van een fantastische collectie oldtimers van ondernemersfamilie Van Dijke wordt u gefêteerd op een divers en hoogstaand walking dinner, verzorgd door Maison van den Boer.

Wees welkom bij CubusNL – Op Volle Toeren, met o.a. Cornald Maas (Master of Ceremony en bekend als tv-presentator van het Songfestival), Tino Martin, Brabant Remembers, Joel Borelli, en een Motor & Dance-voorstelling. Deze avond biedt uiteraard ruime gelegenheid voor ontmoeting tussen u en uw gastheer of gastvrouw en de overige aanwezigen. Rond de klok van 00.00 uur sluiten we de avond af.

 

Ontvangst met Tino Martin
De opening van het programma wordt om 19.15 uur verzorgd door niemand minder dan dé Nederlandstalige sensatie van dit moment: Tino Martin!

Tino Martin brak in Nederland door met de hit Jij Liet Me Vallen. Later scoorde hij hits met Later Als Ik Groter Ben en Laat Me Leven, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en een Sena Performers Award. En tijdens het najaar van 2018 was de zanger te zien in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland en op 8 november is hij te gast bij CubusNL.

 

Op Volle Toeren
Na de opening door Tino is het tijd voor een volgend project van Nederlandse bodem: ‘Motors’. Een multidisciplinaire theatervoorstelling die in de Volkskrant ‘de Jiskefet onder de urban dansgezelschappen’ wordt genoemd. Opzwepende muziek, onnavolgbare breakdance en humorvolle virtuositeit vormen ingrediënten van de show. “Het gebruik van de motors in combinatie met dans is sensationeel. Het lijkt bijna niet echt, zo soepel gaat het de mannen af” (Theaterparadijs, oktober 2018).

 

Brabant Remembers
Na dit spektakel nemen we even gas terug. We bewegen ons van concertzaal naar museum met onder meer met muziek van de jaren 40 die hint op de bevrijding van de Tweede Wereldoorlog. In oktober is immers de kick-off van ‘Brabant Remembers’. Een themajaar in het kader van 75 jaar bevrijding.

 

Finale met Joel Borelli
En dan is het tijd voor een spetterend slotstuk in de concertzaal. En dat doen we met Joel Borelli. U kunt hem misschien als één van de oprichters van de Crazy Piano’s. Een ras-entertainer en topmuzikant, die samen met zijn band praktisch alles kan spelen, uiteraard onder het motto ‘muziek van Nederlandse bodem’. En denk maar vast rustig na over de vraag of u nog verzoekjes heeft, want wat u ook roept: de kans is groot dat Joel en zijn mannen het kunnen spelen!

 

Kortom
CubusNL – Op Volle Toeren is een avond met allerlei sferen en belevingen, waar volop ruimte is om elkaar te ontmoeten, te netwerken, maar ook te genieten van wat ons land zoal heeft voortgebracht op het gebied van entertainment, (cultuur)historie en cuisine…

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]