Over Cubus
7
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

De ideale combinatie van business en cultuur

De stichting Cultuur en Business (Cubus) is een initiatief van ondernemers en bestuurders uit de regio ‘s-Hertogenbosch en Theater aan de Parade. Sinds 1988 brengt Cubus cultuur en bedrijfsleven dichter bij elkaar door het organiseren van unieke belevingen. Door de ondernemersgeest van de regio te verbinden met cultuur, levert Cubus een ongekende bijdrage aan het Bossche culturele klimaat.

 

Met ondersteuning van Cubus kan Theater aan de Parade artiesten en gezelschappen programmeren die in veel gevallen niet binnen het budget zouden passen. De betrokkenheid van het bedrijfsleven zorgt er bovendien voor dat toegangsbewijzen voor deze unieke optredens tegen een betaalbare prijs aangeboden kunnen worden aan het Bossche theaterpubliek.

 

Grote nationale en internationale namen
De afgelopen jaren wist een indrukwekkend aantal wereldsterren de weg naar ’s-Hertogenbosch te vinden, variërend van Tom Jones, Oleta Adams, Gregory Porter, Dave Brubeck, Level 42 tot Al Jarreau, Harry Belafonte en Charles Aznavour. Ook verzorgde Cubus events met nationale grootheden zoals Caro Emerald, Ilse de Lange, Liesbeth List, Marco Borsato en Guus Meeuwis.

 

Bijzondere belevingen
Cubus maakt dit onder meer mogelijk door bijzondere belevingen te organiseren in de vorm van gala’s, special events en culturele reizen. Lees meer over de bijzondere belevingen van Cubus.

Bestuur en organisatie

GeertVerhagen_voorzitter-nieuw

Directeur Qwinq

Geert Verhagen

Voorzitter
RogerStouthart_penningmeester 400 x 400

Councel/partner KPMG Meijburg & Co

Roger Stouthart

Penningmeester
Edward Hendrickx_secretaris 400 x 400

Partner EJP Accountants & Adviseurs

Edward Hendrickx

Secretaris
Jolanda_vande_Mortel_bestuurslid-nieuw

Directeur Moonen vastgoed B.V.

Jolanda van de Mortel - Moonen

Bestuurslid
AlexanderHaas_bestuurslid-nieuw

CEO Dimensys Holding BV

Alexander Haas

Bestuurslid
Elma Mieras- van Hijum kopie

Directeur coöperatieve Rabobank

Elma Mieras-van Hijum

Bestuurslid

Yolanda van Haasen

Secretariaat