Stichting TP Cubus

TP CubuS: We gaan weer van start!

In en gloednieuw theater, de culturele huiskamer van de stad en regio

Op de fundamenten van het 'oude’ Cubus verrijst het nieuwe TP CubuS. Een organisatie waar cultuur en business elkaar versterken. Een businessclub die de gloednieuwe huiskamer van de Cultuurstad van het Zuiden helpt om elke dag open te zijn. Met relevante, inspirerende en rebellerende culturele content. Daar dragen wij ons steentje aan bij.

Het nieuwe TP CubuS investeert jaarlijks vanuit de lidmaatschappen een fors bedrag in het TP Fonds. Dat TP Fonds vult de huiskamerfunctie van het nieuwe theater in, ondersteunt talentvolle (regionale) theatermakers, stimuleert regionale voorstellingen en maakt het theater breed toegankelijk.

Voor wie?
TP CubuS is er voor ondernemingen en ondernemers die ertoe doen. Bedrijven en organisaties met een warm hart voor stad en regio en die de cultureel-maatschappelijke infrastructuur willen versterken. TP CubuS staat niet alleen open voor bedrijven. We ambiëren een interessante en inspirerende mix van ondernemingen, organisaties en instellingen uit de publieke, private en dienstverlenende sectoren, aangevuld met zorg en onderwijs. TP CubuS heeft al de support van zowel de gemeente ’s-Hertogenbosch als de provincie Noord-Brabant.

Wat gaan we doen?
Het lidmaatschap garandeert een veelzijdig programma waarin cultuur en ontmoeten centraal staan:
- jaarlijks een Gala avond met tafel voor acht personen
- een regionale ontmoeting met zusterclubs uit (waarschijnlijk) Eindhoven, Tilburg en Breda
- een bijzondere voorstelling met diner
- optioneel wordt jaarlijks een inspirerende cultuurreis georganiseerd

Wie?
Er is een voorlopig bestuur benoemd, onder aanvoering van Geert Verhagen. De andere bestuursleden zijn Elma Mieras-Van Hijum, Lieke van Aarssen, Sander van de Gevel, Jolanda van de Mortel-Moonen en Edward Hendrickx.

Wanneer?
Officieel gaat TP CubuS op 1 januari 2024 van start. Maar eigenlijk beginnen we al wat eerder. Interesse? Laat het snel weten: de eerste leden hebben zich al gemeld!

Meer informatie?
Meer weten over TP cubuS? Over de doelstellingen, activiteiten of de kosten? Of misschien wilt u lid worden? Neem dan contact op via secretariaat@theateraandeparade.nl. Dan informeren we u persoonlijk graag verder.

Wachtwoord vergeten